17/09 Kennissessies op de Copernica Summit 2013

copernica1Zo! 17september om 13:00 in Utrecht; deze datum heb ik vast in mijn agenda gezet. Als jobhunter in de online marketing branche vind ik het heel belangrijk om mijn kennis up-to-date te houden. Dan zijn dit soort kennisbeurzen erg interessant! Vooral als ze gratis zijn denk ik ´ grijpen die kans´! want er zijn ook veel betaalde opties, maar de kosten rijzen vaak de pan uit! €300-500 voor een dag is geen uitzondering, maar voor een particulier niet te doen. Dus ben jij ook op zoek naar die droombaan in online marketing? Google dan naar dit soort onderwerpen of meldt je aan voor de nieuwsbrieven van de verschillende kennissites & blogs; in dit geval werd ik namelijk door de nieuwsbrief van de blog van marketingguru Karel Geenen op de hoogte gebracht van dit event. 

Het is nog even afwachten of ik hierbij kan zijn, omdat op de zelfde dag ik al de Marketingfacts Updates #8 heb staan! Moeilijk kiezen als je voor de één al betaald hebt en de ander gratis is. Qua onderwerpen ook een moeilijke keus; de MarketingUpdates middag #8 gaat dit maal over customer service met de vraagstelling: hoe richt je dat proces effectief in voor de verschillende kanalen? En op de ander wordt in kennissessies van 30 minunten vele interessante onderwerpen aangekaart. Laten we hopen dat MarketingFacts Updates op mijn verzoek ingaat om mfupdates #8 een weekje voor uit te schuiven, want dat hoef ik niet te kiezen!

De summit, op 17 september, is powered by Copernica; zelf heb ik geen directe ervaring met deze email-marketing software, maar heb ik wel vanuit verschillende hoeken deze naam horen vallen. Het is een betaalde email software, voor kleine startende websites een aanzienelijk bedrag, maar als het budget er is en je professioneel met email-marketing aan de slag wil schijnt het een echte aanrader te zijn. Ik ben in ieder geval nieuwsgierig naar meer, misschien dat ik er in mijn toekomstige baan mee in aanraking zal komen en zal de opgedane kennis van pas komen.

 Op de site heb ik mij vast aangemeld voor enkele interessante sessies, onderstaande 5 waren mijn eerste keus: 

Lees hier het volledige programma, kies je favorite topics en meldt je aan! www.copernica.com/summit2013 

copernica

​​