Portfolio

Deze website!​

www.NicolevanBeusekom.com

Mijn online CV, opgezet in WordPress. Met deze website had ik verschillende doelen: 1. Online kenbaar maken dat ik opzoek ben naar een leuke baan in Marketing & Online Marketing. 2. Een plek hebben waar ik alle informatie, die ik gaandeweg opdoe, door middel van cursussen, lezingen, beurzen, sites & blogs, etc., overzichtelijk bij elkaar verzamel. Leuk als het in de toekomst ook andere mensen verder zou kunnen helpen! 3. Hands-on ervaring opdoen met het opzetten van een site, werken met Wordpress, redactie en schrijf ervaring op doen en het inzetten van online marketing middelen.

IslandTipr 

www.IslandTipr.com

IslandTipr is een destination reis website en blog in één; gefocussed op een niche reisbranche, namelijk eilanden. Het zal een platform bieden aan geïnteresseerden in het reizen naar of het wonen op eilanden over de hele wereld. Men zal er informatie, weetjes en tips vinden én kunnen deze er ook zelf op delen. We starten met de bestemming: Curaçao! Omdat ik hier geboren en opgegroeid ben weet ik veel over deze bestemming en is hier mijn liefde en passie voor tropische eilandjes ontstaan. De site is nog in de maak; maar kijk gezellig mee, er is al genoeg te zien om een idee te vormen van het eindresultaat. Ik heb tijdens de opbouw de site met opzet zichtbaar gelaten, zodat men de ontwikkelingen kan volgen en natuurlijk is feedback altijd welkom!

project IslandTipr

 

Presentatie Prezi

www.Prezi.com/NicolevanBeusekom

​Als afsluitende opdracht van de LOI cursus Online Marketing werd gevraagd een case te maken en van die case ook weer een presentatie. Ik heb gekozen deze presentatie in Prezi te maken, ik had nooit eerder met dit programma gewerkt, maar het stond nog op mijn to-do-lijstje. Ik zag het als een ideaal moment om, door middel van deze opdracht, te leren werken met het programma Prezi. Ik vindt het aardig goed geslaagd en gelukkig vond de docent dat ook! Klik op het plaatje om de volledige en overige Prezi´s te zien! 

prezi

More coming soon!!!

  • www.FashionTipr.com

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>