Fresh start!

fresh startWaar ga ik het allemaal over hebben.

Ok, het is een tijdje geleden dat ik mijn eerste mini-test bericht plaatste. Ik had bedacht dat ik ´even´ zou inhalen en in enkele posts zou samenvatten wat ik daarvoor allemaal heb geleerd in online marketing.. bad plan! Blijkbaar heb ik zoveel geleerd dat dat niet zo 1,2,3 klaar is. 

 

Nieuw plan van aanpak

Dus bij deze het nieuwe plan: ik begin gewoon waar in Nu ben en wat ik Nu elke dag nog erbij leer. Tussendoor voeg ik dan berichten toe, waarin ik deel welke kennis ik eerder heb opgedaan. Ook ga ik er nog iets aan toevoegen!

Het initiële idee was namelijk te bloggen over: 

Mijn Online Marketing Learnings

Wat ik gaandeweg allemaal leer in Online Marketing; kennis die ik op doe door middel van het volgen van cursussen, masterclasses, lezingen, kennisbeurzen, boeken, seminars en via andere marketing sites en blogs.‚Äč

Mijn eigen projecten

Ook zou ik bloggen over andere online projecten die ik uit eigen initiatief aan het opzetten ben, zoals IslandTipr en zomeeten ook FashionTipr. Ik deel wat ik leer in de opmaak van de website in WordPress, waar ik tegen aanloop en hopelijk hoe ik het heb kunnen oplossen.

Wat ik daar aan toe wil voegen:

Mijn zoektocht naar een baan in Online Marketing

Ik ga ook bloggen over mijn zoektocht naar een toffe baan in Online Marketing. Ik deel mijn learnings op dit vlak, mijn positieve en minder positieve ervaringen en uiteindelijk hopelijk ook mijn succes!

Ok, why not! Let´s do it!

Twijfels had ik, maar nadat een vriendin adviseerde hierover te bloggen en vervolgens in de zelfde week een medewerker van Daisycon precies het zelfde zei, dacht ik ´ok, why not! Let´s do it!´. Ook dit zal ik op de zelfde manier aanpakken, ik blog over het hier en nu en daarnaast zal ik delen wat ik het afgelopen jaar heb meegemaakt. Want als ik dát éérst zou willen samenvatten in posts..dan zou ik 100 posts verder zijn!! 

Goed, de eerste tweede stap is in ieder geval gezet! Morgen volgt gelijk de blog over de interessante presentatie, die ik donderdag heb bijgewoond, van Vergelijk.nl, verzorgd door Webshop Wednesday.